Каталог товарів

❱❱ LACRYSIL клей будівельний "Скажена липучка" 1 кг

Артикул: 38207
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ

Підготовка поверхні

Поверхня під герметик має бути знежиреною, чистою та сухою. Цвіль і грибок можна обробити антигрибковим засобом від ТМ Rolax або розчином мідного купоросу. Підстави з високою поглинаючою здатністю або гіпсові основи потрібно попередньо обробити акриловою ґрунтовкою глибокого проникнення.

Порядок виконання робіт

Поступово нанести герметик на шов за допомогою рамкового пістолета, при необхідності розрівняти шпателем, змоченим у мильному розчині. Для отримання акуратного шва рекомендуємо захистити кромки малярною стрічкою. Високопористі поверхні рекомендується попередньо ґрунтувати високопроникною ґрунтовкою CERESIT CT 17. Після закінчення роботи очистити інструмент водою.

 

Опис

Високоякісний однокомпонентний акриловий клей для настінних та підлогових покриттів

LACRYSIL «Божевільна липучка» – це високоякісний однокомпонентний акриловий клей для настінних та підлогових покриттів з нульовим сповзанням. Продукт характеризується високою адгезією до всіх поверхонь. Після висихання утворює водостійкий міцний клейовий шов. Витримує великі навантаження та деформації та забезпечує довговічність склеювання. Продукт є екологічно чистим та не містить розчинників. Виготовлений за європейськими стандартами якості. Універсальний монтажний клей на акриловій основі «Божевільна липучка» ТМ Lacrysil є унікальним продуктом і застосовується для робіт з усіма “складними” основами.

Особливості клею LACRYSIL «Божевільна липучка»

  • євростандарт якості;
  • висока клеюча здатність «Все на все»;
  • міцний клейовий шов;
  • довговічність склеювання;
  • екологічно чистий.
Характеристики
  • Колір:
  • Час висихання, год:
    24-48
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення