Каталог товарів

❱❱ VOREL Каска будівельна (74194)

Артикул: 27409
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Маска для зварювання з відкидним склом - надійний захисний засіб для професійних та домашніх зварників. Вона оснащена спеціальним склом, яке може бути відкинуте для зручності при роботі. Маска забезпечує високий рівень захисту обличчя та очей від іскр, бризок та ультрафіолетового випромінювання під час зварювання.

Немає на складі

Швидке замовлення

Прозоре скло розміром 52/102 мм призначене для заміни в зварювальних масках. Виготовлене з високоякісного матеріалу, воно надійно захищає очі від ультрафіолетових і інфрачервоних променів, що випромінюються під час зварювання. Скло володіє високою стійкістю до термічних навантажень і іскр.

Немає на складі

Швидке замовлення

Зварювальна маска Revolt хамелеон (WH-8000) - це захисний засіб для зварника з автоматичним світлофільтром та широким регулюванням ступеня затемнення від 9 до 13 DIN. Вона забезпечує захист від ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювання, має ударостійкий корпус з поліаміду та легке регульоване наголов'я.