Каталог товарів

❱❱ Mr.Build Герметик акриловий білий 480г

Артикул: 37751
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
80,00 75,20 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ

ІНСТРУКЦІЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ:

MR. BUILD АКРИЛОВИЙ ГЕРМЕТИК є готовим до використання продуктом. Його можна використовувати за допомогою звичайного пістолета для герметика. Поверхня перед використанням повинна бути чистою, сухою і не містити олії, жиру, пилу та інею. Після відповідної підготовки та обклеювання малярною стрічкою прикріпіть сопло до картриджа, відріжте носик до необхідного розміру, і наносите герметик у зазор безперервно. Нестікаючі властивості герметика роблять його дуже зручним у використанні та при обробці шпателем після нанесення. Продукт вулканізується при кімнатній температурі при взаємодії з вологою в атмосфері, і затвердіння відбувається від зовнішньої поверхні всередину герметика. Видаліть надлишки.

Опис

Однокомпонентний герметик, з акрилової емульсії та спеціальних наповнювачів та добавок. Продукт легко наноситься та ефективно герметизує з'єднання між частинами конструкції, що піддаються помірній напрузі.

MR. BUILD АКРИЛОВИЙ ГЕРМЕТИК можна використовувати для внутрішніх та зовнішніх з'єднань на пористих підкладках, таких як бетон, пластик, азбест, цемент, цегла та дерево.

MR. BUILD АКРИЛОВИЙ ГЕРМЕТИК може використовуватися для герметизації всіх швів із малою рухливістю.

    • Герметизація навколо дверей та віконних рам.
    • Герметизація навколо вентиляційних ґрат.
    • З'єднання між стелею та стіною.
    • З'єднання блоків із низьким рівнем рухливості.
    • Герметизація повітроводів та ін.
    • Заповнення щілин між різними будівельними матеріалами (дерево, бетон, цегла тощо)
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Однокомпонентний універсальний акриловий герметик Akfix AC605 використовується для закладення тріщин та склеювання різних деталей при внутрішніх та зовнішніх роботах. Це економічний герметик, ідеальний для нерухомих з'єднань.

Сумісний з багатьма фарбами. Має високу адгезію до більшості будівельних матеріалів: бетону, цегли, кахлю, гіпсових плит, ПВХ, а також до пофарбованих та лакованих поверхонь. Зручний у застосуванні, що дозволяє проводити оздоблювальні роботи на вертикальних та стельових поверхнях.

Не містить розчинників. Не має запаху.