Каталог товарів

❱❱ Colorina Фарба ГУМОВА червоно-коричнева 12кг

Артикул: 32504
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ відро.
0,00 0,00 грн ⁄ відро.

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис
  • Склад: Суспензія пігментів і наповнювачів у акрилової дисперсії, вода, функціональні добавки.
  • Призначення:  для захисного  та декоративного фарбування покрівельних матеріалів (шифер, оцинковка, метал, та інших),  мінеральних (фасади) і дерев'яних поверхонь усередині і зовні приміщень.
  • Властивості: Фарба після висихання утворює матове, еластичне покриття, стійкий до розтріскування, атмосферних впливів і перепадів температур. Відрізняється зручністю при нанесенні, швидко сохне. Утворює паропроникне покриття.
  • Способи нанесення: Пензлем, валиком, безповітряним розпилювачем.
  • Витрата: 120-200 г/м2 при одношаровому покритті залежно від поверхні і способу.
  • Спосіб застосування: Пофарбована поверхня повинна бути чистою і сухою, ретельно очищеною від неміцних покриттів пилу, бруду, іржі, окалини, масляних, жирових та інших забруднень. Поверхні, раніше пофарбовані алкідними емалями, зашліфувати до матового стану, промити водою і висушити. Сильно поглинаючі мінеральні поверхні обробити грунтовкою глибоко проникнення. Металеві поверхні загрунтувати грунтовкою ГФ-021. Поверхні уражені мохом, цвіллю, грибками рекомендується попередньо зачистити і обробити антисептиком. Перед нанесенням фарбу ретельно перемішати, при необхідності розбавити водою, але не більше 5% від ваги фарби. Фарбу наносити пензлем, валиком або безповітряним розпилювачем в 2-3 шари з проміжною сушкою. Наступний шар наносити після повного висихання попереднього. Не наносити фарбу під впливом прямих сонячних променів, сильного вітру, високої вологості повітря. Інструменти після роботи ретельно промити водою.
  • Час висихання: При температурі +20°С з відносній вологості повітря 65%, час висихання одного шару фарби - 2 год.
  • Запобіжні заходи: Зберігати в недоступному для дітей місці і подалі від їжі. Не виливати в каналізацію. При попаданні в очі відразу ж промити їх чистою водою. Тара, після висихання фарби, утилізується в місцях збору побутових відходів. 
  • Умови зберігання та транспортування: Емаль зберігати і транспортувати в щільно закритій заводській тарі при температурі від +5°С до +35°С. Берегти від замерзання.
Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Фарба гумова Dufa SuperElastik має надзвичайну еластичність і відмінно адаптується до розширення та скорочення поверхонь, що покриваються. Ця червоно-коричнева фарба (RAL 3009) надає довготривалу захист і додає естетичний вигляд гумовим поверхням.

Немає на складі

Швидке замовлення

Фарба гумова Dufa SuperElastik має надзвичайну еластичність і відмінно адаптується до розширення та скорочення поверхонь, що покриваються. Ця яскраво-блакитна фарба (RAL 5015) надає довготривалу захист і додає естетичний вигляд гумовим поверхням.

Немає на складі

Швидке замовлення

Фарба гумова Dufa SuperElastik має надзвичайну еластичність і відмінно адаптується до розширення та скорочення поверхонь, що покриваються. Ця коричнева фарба (RAL 8017) надає довготривалу захист і додає естетичний вигляд гумовим поверхням.

Немає на складі

Швидке замовлення

Фарба гумова TRIORA - це високоякісна фарба, спеціально розроблена для покриття гумових поверхонь. Її формула забезпечує відмінну адгезію до гуми, що забезпечує довговічність покриття. Сірий графіт 788 колір додає естетичного вигляду і може бути використаний для реставрації або оновлення гумових деталей на автомобілях або інших предметах.