Каталог товарів

❱❱ Електричний конвектор "Bonjour"

Артикул: 38735
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
0,00 0,00 грн ⁄

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ

ПЕРЕВАГИ ТА ХАРАКТЕРИСТИКИ ЕЛЕКТРИЧНОГО КОНВЕКТОРА BONJOUR TURBO (1250W)

Електроконвектор BONJOUR – автономний електрообігрівач французької торгової марки Atlantic можна використовувати як в якості основного, так і додаткового джерела тепла.
Тонкий корпус нагрівальної панелі з оптимізованою решіткою забезпечує прискорену циркуляцію повітряного потоку, дозволяючи компактному конвектору швидко прогрівати температуру в приміщенні. Прилад обладнано надійним механічним термостатом високої точності та механічною панеллю управління зі зручним регулятором температури та кнопкою виключення.
Конвектор розрахований на потужність 1250 Вт та передбачає максимальну робочу температуру 28 °C, мінімальна робоча температура в межах 7 °C.
Площа нагріву – 12,5 м2 (розрахунок 1 кВт на 10 м2). Вага нагрівача – 3,4 кг, висота – 458 мм, ширина – 384 мм, глибина - 98 мм без урахування кронштейна / враховуючи кронштейн - 114 мм.

 

Опис

Особливості та переваги BONJOUR (1250W)

  • Розраховано на тривалий термін експлуатації
  • Датчик падіння, відключення у разі перегріву, подвійна ізоляція Класу II та ступінь захисту IP24 забезпечують безпеку при використанні
  • Потужний нагрівальний елемент BONJOUR TURBO HEAT 15 та новий, більш тонкий корпус з оптимізованою решіткою забезпечують швидкий прогрів та прискорену циркуляцію теплового потоку
  • Регулювання та фіксація комфортної температури за допомогою поворотної ручки не тільки заощаджують електроенергію, але й перетворюють використання КОНВЕКТОРА BONJOUR (1250W) у простий та зручний процес

Характеристики:

  • Потужність, 1250 Вт
  • Площа обігріву, 12.5 м²
  • Клас захисту IP 24
  • Тип термостата механічний
  • Керування механічний регулятор
  • Габарити (ВхШхГ), 451x458x114 мм
  • Вага 3.4 кг
  • Колір білий

Економічні та сучасні технології

Швидке прогрівання та розподіл тепла в приміщенні, відбувається за рахунок обладнання конвектора потужним нагрівальним елементом BONJOUR  з алюмінієвим дифузором та захисною оболонкою з нержавіючої сталі.

Режими управління

Експлуатація електроконвектору BONJOUR (1250W) передбачає механічне управління у двох режимах за допомогою регулятора температури та перемикача.

Режим «Комфорт» надає можливість обирати бажану комфортну температуру або прогрів повітря в приміщенні від 7 °C до 28 °C. Для встановлення цього режиму кнопку перемикача переводять в положення «I», регулятор температури повертають у положення MAX та чекають, поки повітря в приміщенні прогріється до відчуття комфорту. Після цього регулятор повертають в протилежному напряму до клацання, далі конвектор автоматично забезпечує нагрів до заданої температури.

Режим «Антизамерзання» дозволяє підтримувати мінімальну температуру близьку до 7 °C. Для активації цього режиму кнопку перемикача залишають в положенні «I», а регулятор температури переводять в положення MIN.

На всіх режимах нагрівальний елемент не включається, якщо температура в приміщенні вище максимально можливого положення терморегулятора.

Безпека та захист

Надійний механічний термостат з точністю регулювання +/-0,8 °C вимикається при перегріванні, збільшуючи термін служби пристрою.

Сильному нагріванню поверхні оболонки перешкоджає ТЕН закритого типу з алюмінієвим дифузором та захисною оболонкою з нержавіючої сталі, тим самим запобігаючи можливості отримання опіку.Датчик падіння, ступінь захисту IP24 (від потрапляння бризок), подвійна ізоляція Класу II, закруглені пластикові кути роблять використання електроконвектора Bonjour комфортним, економічним та безпечним.

 

Характеристики
  • Площа обігріву, м.кв.:
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*