Каталог товарів

❱❱ Ultra Диск Відрізний Алмазний Турбо 230 мм 25,4 мм (1918362)

Артикул: 40500
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
575,00 540,50 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Діамантовий відрізний диск Турбо Ø230×22.2 мм ULTRA (1918362) призначений для різання бетону, граніту, цегли, каменю, мармуру та інших будівельних матеріалів без потреби в примусовому охолодженні. Корпус виготовлений із міцної сталі, що витримує значні механічні навантаження та високу температуру. Добре збалансована основа зменшує вібрацію на інструменті та гарантує надійність під час роботи.

Оптимально підібрані компоненти металевого зв'язу з високою концентрацією високоякісних синтетичних діамантів, прикріплені до основи диска методом гарячого пресування алмазів (HOT PRESS), забезпечують тривалу службу та гарантують тривалий робочий ресурс диска при обробці навіть найбільш складних матеріалів.

 
Характеристики
  • Діаметр, мм:
    230
  • Посадковий діаметр, мм:
    22.2
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Алмазний відрізний круг Глибокий різ Ø230×22.2мм ULTRA (1918862) призначений для різання різних будівельних матеріалів. Має міцний корпус і високоякісні алмази, що гарантує тривалу експлуатацію та високий робочий ресурс. Забезпечує глибший і плавний різ, не вимагаючи обов’язкового охолодження водою, завдяки оригінальній турбо-сегментній формі. Т-зуб дозволяє підшліфовувати бетонні нальоти і захищає різальний шар від бокового зносу.