Каталог товарів

❱❱ Grad Диск відрізн. по металу 125/1,0

Артикул: 32180
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
19,00 17,86 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Відрізний круг використовується для відсічних операцій за допомогою болгарки (з металу, сталі) або для зачистки металу. Безпеку використання відсічних колес забезпечує штучна смола та армування мережею з полімерного волокна.

Немає на складі

Швидке замовлення

Диск Sigma призначений для різання металу та нержавіючої сталі. Він відповідає європейським стандартам безпеки та якості, має високу ріжучу здатність, рівномірний знос і ідеальне балансування для якісного різу.

Немає на складі

Швидке замовлення

Круг SIGMA призначений для різання металу та нержавіючої сталі з високою продуктивністю та безпекою. Він має низьку вартість різання, рівномірний знос, ідеальний баланс і забезпечує високоякісний різ.

Немає на складі

Швидке замовлення

Диск відрізний по металу від HAISSER розміром 125/1,2 (арт. 4111702) - надійний інструмент для точного та швидкого різання металевих матеріалів. Завдяки своїм параметрам, він забезпечує ефективну роботу без ризику пошкодження матеріалу.