Каталог товарів

❱❱ Диск відрізн. 125/1,0

Артикул: 19131
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
23,00 21,62 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Абразивні відрізні круги від ТМ "Ataman" призначені для різання та обрізання металевих матеріалів з використанням ручного електричного та пневматичного інструменту або верстата. Вони є надійним та ефективним інструментом для обрізання труб, арматури, листового металу, тонкостінного профілю, прутка та інших видів металевих виробів. Круги від ТМ "Ataman" ідеально підходять для різання металу різних марок та зарекомендували себе в цій галузі як надійний і універсальний інструмент.

Характеристики
  • Діаметр, мм:
    125
  • Товщина, мм:
    1
  • Посадковий діаметр, мм:
    22.2
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Круг SIGMA призначений для різання металу та нержавіючої сталі з високою продуктивністю та безпекою. Він має низьку вартість різання, рівномірний знос, ідеальний баланс і забезпечує високоякісний різ.

Немає на складі

Швидке замовлення

Абразивні круги високої якості для металообробки отримали широке застосування у виробництві, майстернях та в будівельній галузі. Їх використовують на металорізальних верстатах.

Немає на складі

Швидке замовлення

Відрізні круги від BESSER UA - це важливі матеріали на металообробних підприємствах, які розділяються за розміром, типом отвору, товщиною та іншими параметрами. Зазвичай вони використовуються на кутових шліфувальних машинах (УШМ) або "болгарках". В цій статті розглянуті основні види відрізних дисків та поради з вибору.