Каталог товарів

❱❱ HAISSER Диск алмазний EXPERT 230/22,23 Segment/Turbo (4212643)

Артикул: 36623
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Серія Haisser Segment/Turbo Concrete Expert представляє собою високоякісні алмазні диски. У них міститься 23% алмазного зерна в алмазному шарі. Додатково включені нікель, кобальт і мідь створюють бар'єр у алмазному шарі, який сприяє природному охолодженню алмазних кругів. Ці диски призначені для різання міцних будівельних матеріалів, незалежно від їх походження (природного або штучного), зокрема високоміцного бетону. Вони відзначаються високою ефективністю при сухому різанні.

Характеристики
  • Діаметр, мм:
    230
  • Товщина, мм:
    2,8
  • Вид:
    Алмазний
  • Посадковий діаметр, мм:
    22,2
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Фреза Haisser 125 мм - ідеальний інструмент для обробки бетонних поверхонь та видалення залишків цементного розчину на цегельній кладці. Вона має 14 алмазних сегментів, розташованих у два ряди, що дозволяє ефективно обробляти більшу площу. Рекомендована швидкість роботи - 11500 об/хв.

Немає на складі

Швидке замовлення

Алмазна фреза Haisser розміром 100х22.23 мм призначена для фінішних будівельних робіт, включаючи шліфування та вирівнювання бетону, мармуру, граніту та інших матеріалів. Вона забезпечує докладну та деликатну обробку, має довгий термін служби і є легкою у використанні.