Каталог товарів

❱❱ WERK Диск алмазний 230/22,23 Segment, глибокий різ (4232623)

Артикул: 34291
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Алмазний відрізний сегментний диск WERK з глибоким розрізом має захисні сектори, які захищають різальний шар від бічного зношування. Диски відрізняються високою концентрацією алмазів, вдосконаленою якістю алмазних зерен і оптимально підібраною металевою зв'язкою. Ці переваги забезпечують високу продуктивність і подовжений термін служби.

Інструмент від WERK отримав високі оцінки на промислових підприємствах і став популярним серед професійних автомайстерень. Завдяки високій якості і доступній ціні, інструмент від WERK завоював сотні прихильників серед професіоналів автосервісу та звичайних користувачів.

Характеристики
  • Діаметр, мм:
    230
  • Вид:
    Сегментний
  • Посадковий діаметр, мм:
    22.2
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Диск алмазний WERK Ceramics з розміром 125/22,23 мм (4232618) - ідеальний вибір для точного і чистого різання кераміки та інших вразливих матеріалів. Його спеціальна конструкція забезпечує мінімальне пошкодження матеріалу і високу якість різання.