Каталог товарів

❱❱ SIGMA Диск алмазний 125/22.2мм ТУРБО (1922231)

Артикул: 33973
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
131,00 123,14 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Алмазний різальний диск SIGMA (1922231) "Турбо" з розміром Ø125×1.8×22.2мм і швидкістю 12000 обертів на хвилину призначений для різання різних будівельних матеріалів, таких як бетон, бордюрний камінь, цегла, тротуарна плитка, граніт, черепиця, шифер та інші, без необхідності додаткового охолодження. Використання водяного охолодження збільшує ресурс різального диска. Корпус виготовлений з міцної легованої сталі, що витримує великі механічні навантаження і високі температури. Важливі характеристики включають:

  1. Високоякісні синтетичні алмази.
  2. Оптимально підібрані компоненти металевої зв'язки, що гарантують тривалий робочий ресурс навіть при обробці найскладніших матеріалів.
  3. Оригінальна турбо-сегментна форма ріжучої кромки для швидкого і ефективного різання матеріалів.
  4. Мінімізація бічного тертя завдяки сегментованій формі ріжучої кромки.
  5. Наявність круглих вирізів в корпусі диска для поліпшеного охолодження.
Характеристики
  • Діаметр, мм:
    125
  • Товщина, мм:
    1,8
  • Вид:
    Алмазний
  • Посадковий діаметр, мм:
    22.23
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Діамантовий відрізний диск призначений для різання граніту, керамограніту, кахлю, плитки, мармуру і каменю з обов'язковим охолодженням. Корпус міцний, оснащений добре збалансованою основою, що зменшує вібрацію та забезпечує надійність. Високоякісні синтетичні діаманти, прикріплені гарячим пресуванням, забезпечують тривалу експлуатацію навіть з найскладнішими матеріалами.

Немає на складі

Швидке замовлення

Алмазний відрізний круг Глибокий різ Ø230×22.2мм ULTRA (1918862) призначений для різання різних будівельних матеріалів. Має міцний корпус і високоякісні алмази, що гарантує тривалу експлуатацію та високий робочий ресурс. Забезпечує глибший і плавний різ, не вимагаючи обов’язкового охолодження водою, завдяки оригінальній турбо-сегментній формі. Т-зуб дозволяє підшліфовувати бетонні нальоти і захищає різальний шар від бокового зносу.