Каталог товарів

❱❱ TRIORA Декоративна акрилова емаль 0,4кг Червоне золото

Артикул: 28176
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
230,00 216,20 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Декоративна акрилова емаль TRIORA 0,4 кг "Червоне золото" - це унікальний матеріал для створення вишуканих і оригінальних інтер'єрів і екстер'єрів.

Ця емаль розроблена для того, щоб імітувати кольори дорогоцінних металів і каменів, надаючи поверхням витончений і розкішний вигляд.

Завдяки своїй універсальності, емаль підходить для обробки різноманітних поверхонь, включаючи штукатурки, полістирольні, гіпсові, дерев'яні, скляні, бетонні, цементні, цегляні, а також металеві поверхні, попередньо заґрунтовані антикорозійною ґрунтовкою.

Це робить її ідеальним вибором для декорування стін, стель, меблів, елементів інтер'єру, а також для створення ефектних художніх акцентів.

Підготовка поверхні: фарбована поверхня має бути сухою, очищеною від пилу, бруду, жиру, іржі. Дуже пористі поверхні (дерево, гіпс) заґрунтувати ґрунтовкою, металеві — антикорозійною ґрунтовкою. Поверхні, на яких потрібно оновити покриття, очистити від забруднень і слабо пов'язаних з основою шарів фарби, дефекти поверхні зашпаклювати й заґрунтувати. Перед використанням ретельно перемішати. Наносити фарбу пензлем, валиком в один або кілька шарів.

Час висихання покриття: 1 годину за температури повітря +(20 ±2) °C і відносної вологості 50-60%.

Витрата: 6-8 м²/кг в один шар.

Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Декоративна акрилова емаль TRIORA 0,1 кг " Срібло" створює покриття, що імітує кольори дорогоцінних металів і каменів. Підходить для декоративного оздоблення та захисту різних поверхонь.

Немає на складі

Швидке замовлення

Декоративна акрилова емаль TRIORA 0,4 кг "Срібло" створює покриття, що імітує кольори дорогоцінних металів і каменів. Підходить для декоративного оздоблення та захисту різних поверхонь.

Немає на складі

Швидке замовлення

Декоративна акрилова емаль TRIORA 0,4 кг "Червоне золото" створює покриття, що імітує кольори дорогоцінних металів і каменів. Підходить для декоративного оздоблення та захисту різних поверхонь.

Немає на складі

Швидке замовлення

Декоративні блискітки Triora золото 60 г - це спеціальні сипучі домішки, які використовуються для декорувальних та опоряджувальних робіт зі стінами, стелями, меблями, а також для одягу, маскарадних костюмів та інших творчих проектів.

Немає на складі

Швидке замовлення

Декоративні блискітки Triora срібло 60 г - це спеціальні сипучі домішки, які використовуються для декорувальних та опоряджувальних робіт зі стінами, стелями, меблями, а також для одягу, маскарадних костюмів та інших творчих проектів.