Каталог товарів

❱❱ Zegor DAK4-В827 дворукий для мийки (TFG)

Артикул: 31815
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Компанія "Tuozhen" працює на українському ринку з 2007 року і пропонує свою продукцію під брендом "Zegor". Завдяки  оптимальному поєднанню високої якості та доступної ціни, постійному наявності товару та відмінній клієнтській політиці, вона здобула відмінну репутацію.

Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Змішувач Zegor відомий своєю простотою та легкістю в експлуатації. Він здобув популярність серед українських споживачів завдяки безшумному та м'якому струменю води через аератор Zegor. Комплектуючі також виробляються самостійно, що гарантує високу якість продукції.

Немає на складі

Швидке замовлення

Кухонний змішувач Zegor DML14-A119 (T41-TLK-A119) представляє собою одноважільний монокран з можливістю повороту виливу. Регулювання подачі води виконується кульовим механізмом. Ця серія змішувачів дозволяє контролювати лише один вид води (холодну або гарячу). Корпус виготовлений заливним способом.

Комплектація включає: корпус (з керамічним посиленням кранбукса WKF-038, вилив - можливо замінний WKC-049), аератор WKZ-021, підводки, гайка WKM-022-L.