Каталог товарів

❱❱ Atlas Atlas DELFIN 0.25л

Артикул: 32661
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
65,00 61,10 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

ATLAS DELFIN — імпрегнат для плиток і швів. Рідина ATLAS DELFIN наноситься на основу в нерозбавленому вигляді, за допомогою губки або кісточки, тонким і рівномірним шаром. Не залишати патьоків. На основу з високим поглинанням приблизно через 30 хвилин після висихання потрібно нанести ще один шар рідини. Основу можна використовувати через 24 години з моменту нанесення емульсії. Шви просочуються рідиною ATLAS DELFIN тонким пензликом після їх затвердіння після закінчення 2 тижнів після їх виконання.

Продукт виробляється на основі водної акрилової дисперсії. Лак для фарбування внутрішніх або зовнішніх оздоблювальних елементів ATLAS DELFIN: максимальний вміст LZO (VOC) в продукті 5,46 г / л, допустимий вміст LZO (VOC) 130 г / л.

Імпрегнацію фуг слід проводити старанно, звертаючи увагу, щоб не завдати імпрегната DELFIN на поверхню плитки уздовж шва. Якщо це трапиться, імпрегнат повинен бути вилучений з поверхні плиток.Рекомендуется перед використанням імпрегната ATLAS DELFIN для захисту виконуваних нових керамічних покриттів, консультуватися з виробником плиток.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

ХТС Гідрофобізатор для цегли об'ємом 1 л при концентрації 1:3 на 20 кв.м - ефективний засіб для захисту цегляних поверхонь від вологи та впливу негативних погодних умов.

Немає на складі

Швидке замовлення