Каталог товарів

❱❱ MGF Aqua-Antiseptik 2,5л палісандр

Артикул: 32674
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
Варіант:
0,00 грн ⁄ шт
665,00 625,10 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

MGF Aqua Antiseptik – Лазур-антисептик для дерева

- для зовнішніх та внутрішніх робіт
- проти цвілі та грибка
- атмосферостійка
- світлостійка
- з шовковистим глянцем
- не утворює крапель та потік 

Властивості

Наголошує на природній текстури дерева. Створює прозоре довговічне захисно-декоративне покриття. Розбавляється водою. Має атмосферостійкі, водовідштовхувальні властивості; світлостійка, при нанесенні не утворює крапель та потік. Захищає від плісняви, грибків та моху.

Галузь застосування
Використовується зовні та всередині приміщень для покриття всіх дерев'яних поверхонь, таких як: дерев'яні панелі та фасади, конструкції, вагонка, паркани тощо.
 

Склад
Акрилова дисперсія, пігмент, вода, добавки. Гранично допустима концентрація летких органічних сполук (ЛОС) для матеріалів категорії А/d згідно директиви ЄС становить 130 г/л (2010); цей продукт містить < 30 г/л ЛОС.
 

Нанесення
Перед застосуванням ретельно перемішати. Наносити щіткою, валиком, губкою рівномірно розтираючи вздовж волокон деревини. Можливе нанесення розпилювачем. Залежно від умов експлуатації нанести мінімум 2 шари. При використанні продукції з партій із різними номерами потрібно перемішати її між собою. Для заключного шару можна
використовувати безбарвну блакить-антисептик.
Витрата один шар – близько 75 мл/м² залежно від типу деревини. Точна витрата визначається шляхом пробного фарбування на об'єкті. Не наносити за температури нижче +8°С. Для зручності нанесення додати до 10% води. Робочі інструменти промити водою одразу після використання.
 

Час висихання
Від пилу – 2 години, на відлип – 4 години, між шарами – 12 годин при температурі основи +20°С та відносній вологості повітря 60%. В інших кліматичних умовах терміни висихання та витримки можуть змінитися (при зменшенні температури час збільшиться).

Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Rolax 109 Лазурь безкольорова упаковкою 2,5 л - ідеальний вибір для захисту деревини від впливу негативних погодних умов та додання їй природного вигляду.