Каталог товарів

❱❱ Domo Антигрибок (засіб санітарний) 1000мл

Артикул: 37995
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Грибки часто є джерелом хвороб верхніх дихальних шляхів, різних алергій, а в деяких випадках навіть захворювань внутрішніх органів людини. Особливо небезпечні спори цвілі для дітей та немовлят.

«Антигрибок» — засіб від грибка та цвілі представлений у мережі магазинів АтриБуд від торгових марок «Dezi» та «Domo» (склад та діюча речовина тотожні).

Засіб «Антигрибок» глибоко проникає та швидко зупиняє розвиток грибків і бактерій (вбиває спори грибка та цвілі) у приміщеннях з підвищеною вологістю. Створює надійний захист від зараження. Засіб виводить сірі та чорні плями, спричинені грибковим ураженням. Застосовується на будь-яких твердих поверхнях: кахель, пластик, кераміка, ґума, бетон та ін.

 
Особливості:

  • застосування без попереднього очищення вогнища зараження;
  • швидкий ефективний результат 20-30 хвилин після нанесення;
  • поєднує в собі миючі та відбілюючі ефекти.
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення
Рекомендовані статті
Як боротися з пліснявою?
Як боротися з пліснявою?

Весна — це не лише про пахучі квіточки та тепле сонечко, а й — про плісняву, яка утворюється через вологість та холод. Щоби позбутися вже наявної плісняви, необхідно: одягнути гумові рукавички, захистити органи дихання марлевою пов’язкою або маскою, підготувати губки та серветки. Спочатку необхідно зачистити механічно уражену ділянку, потім промити чистою водою, просушити...