Каталог товарів

❱❱ Sniezka Acryl-Putz FS-01 (1Day Finish) 25кг

Артикул: 42546
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
1 175,00 1 104,50 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Śnieżka ACRYL-PUTZ® FS01 1DAY FINISH – це високоякісна співполімерна шпаклівка, яка пропонує надзвичайно просте нанесення у зручний для вас спосіб: валиком, шпателем або гідродинамічним розпиленням. Вона також легко обробляється методом шліфування чи мокрої обробки, що дозволяє користувачеві вибрати найбільш зручний спосіб роботи.

Основні переваги:

  • Співполімерна формула, утворена різними мономерами, забезпечує покращені властивості шпаклівки порівняно з полімером, синтезованим з одного мономеру. Це впливає на пластичність і формування маси під час роботи та підвищує параметри стійкості після висихання, створюючи міцний та довговічний шар на всій поверхні.
  • Завдяки легкому нанесенню, можливості поєднання шарів «мокрим по мокрому» та швидкій мокрій обробці (без пилу і ґрунтування), шпаклювальні роботи можна завершити впродовж одного дня.
  • Шпаклівка ACRYL-PUTZ® FS01 1DAY FINISH дозволяє наносити наступний шар, поки попередній ще мокрий, що сприяє швидкому виконанню робіт.
  • Унікальна рецептура шпаклівки дозволяє обробляти поверхню без шліфування методом "на мокро", що виключає утворення пилу і створює комфортні умови як для майстрів, так і для замовників.
  • Після мокрої обробки немає необхідності наносити полімерну ґрунтівку перед фарбуванням фінішними виробами, що значно спрощує процес.
  • Після повного висихання шпаклівки (навіть до 72 годин) можна збризнути поверхню водою, дочекатися зволоження, розмити губчастою теркою і розгладити шпателем з нержавіючої сталі.

Методи нанесення: шпателем для невеликих площ, валиком для середніх і гідродинамічним розпилювачем для великих площ.

Готовність до застосування: Готова

Призначення: Для бетону, шиферу, гіпсокартону

Фасування: 25 кг

Витрата: 1 кг на 1 кв.м.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Шпаклівка Sniezka Acryl-Putz ST-10 Start (2в1) 5кг - це сніжно-біла гіпсова шпаклювальна суміш для підготовки гладких поверхонь стін і стель всередині будинків. Забезпечує високу адгезію до основи, швидке висихання без тріщин, легко наноситься і шліфується, що робить її ідеальним вибором для внутрішнього ремонту.

Немає на складі

Швидке замовлення

Шпаклівка Sniezka Acryl-Putz ST-10 Start (2в1) 2,5 кг - це сніжно-біла гіпсова шпаклювальна суміш для підготовки гладких поверхонь стін і стель всередині будинків. Забезпечує високу адгезію до основи, швидке висихання без тріщин, легко наноситься і шліфується, що робить її ідеальним вибором для внутрішнього ремонту.