Каталог товарів

❱❱ POLAX 54-154 Диск пильний для деревини з напайками 125/22,2 24Т

Артикул: 34651
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
140,00 131,60 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Має високу точність та чистий різ без сколів. Вирізи контуру служать захистом від перегріву під час роботи. Кожен диск проходить автоматизований процес балансування. Спеціальна комбінація кобальту та карбіду вольфраму у твердосплавній напайці гарантує відмінну ріжучу здатність та продуктивність диска. Призначений для різання фанери, ДСП, ДВП та деревини. Комплектується перехідним кільцем.

Характеристики
  • Діаметр, мм:
    125
  • Товщина, мм:
    2.2
  • Посадковий діаметр, мм:
    22.2
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Пильні диски Polax - ідеальний вибір для точних та якісних пропилів у всіх видів деревини. Застосовуються для різання фанери, ДВП, ДСП та інших дерев'яних матеріалів. Пильні диски мають мінімальний допуск на торцеве биття, ретельно відполіровані, ідеально підходять для роботи без сколів. Комплектуються перехідним кільцем, забезпечуючи універсальність використання. Висока якість та доступна ціна роблять їх популярними серед майстрів. У комплекті є перехідне кільце.