Каталог товарів

❱❱ POLAX 54-144 Диск пильний для деревини з напайками 210/30,0 40Т

Артикул: 36621
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
335,00 314,90 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Пильні диски Polax призначені для точних та якісних пропилів у всіх типах деревини. Незалежно від обробки деревини та розпилення заготовок, пильні диски є незамінними робочими органами для різних пристроїв. Вони ефективно використовуються при роботі з фанерою, ДВП, ДСП та різними видами дерева, забезпечуючи якісні різи вздовж та поперек волокон. Пильні диски Polax мають численні переваги: мінімальний допуск на торцеве биття, ретельно відполіровані для запобігання прилипанню деревної смоли, комплектуються перехідним кільцем для універсального використання, забезпечують ідеальну поверхню без сколів та мають високу якість завдяки використанню спеціальних сплавів. Ці пильні диски є доступними за ціною, що робить їх популярними серед майстрів для використання у їхній повсякденній роботі з циркулярними пилками.

Характеристики
  • Діаметр, мм:
    210
  • Посадковий діаметр, мм:
    30
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Пильні диски Polax - ідеальний вибір для точних та якісних пропилів у всіх видів деревини. Застосовуються для різання фанери, ДВП, ДСП та інших дерев'яних матеріалів. Пильні диски мають мінімальний допуск на торцеве биття, ретельно відполіровані, ідеально підходять для роботи без сколів. Комплектуються перехідним кільцем, забезпечуючи універсальність використання. Висока якість та доступна ціна роблять їх популярними серед майстрів. У комплекті є перехідне кільце.

Немає на складі

Швидке замовлення

Це диск пильний із загартованої сталі, оснащений твердосплавними напайками з карбіду вольфраму (HRC 85-86). Його діаметр 125 мм, отвір 22,2 мм, та має 60 зубів. Ідеально підходить для різання деревини, ДСП, ДВП, МДФ, пінополістирену та фанери з високою точністю та ефективністю.