Каталог товарів

❱❱ 3D панель декоративна 70см*77см

Артикул: 37249
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
160,00 150,40 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Відгуки
Покупець =)
25.05.2022, 11:08

Панелі м'які, тонкі, створюють враження довговічності. Для зрізання панелей досить заточених ножиць. Знаю, що є схожі панелі, але більш товсті, з якими впорається тільки канцелярський ніж.

Як я склеїв панель: Вирізаю панель вздовж, щоб зробити дві частини. Я злегка зняв захисний шар зверху панелі, потім наніс верхню частину на стіну, її склеїли, а потім поступово зсередини зняв захисний шар і відразу, згладжуючи, приклеїв панель до стіни.

Принцип такий же, як і при наклеюванні захисної плівки на екран смартфона.

При використанні такого способу склеювання здавалося б, що ризик змащення клею з клейового шару мінімальний, але деякі частини клею на пальцях все ж потрапили.

Взагалі, склеювання панелі - це одне. Головне, правильно і рівномірно обрізати панель, якщо це необхідно. Я «накрутив» в цьому питанні: залишив зазорну смугу між нижньою частиною лівої панелі і плінтусом.


На перший погляд панель була щільно склеєна, але через пару годин я помітив, що в деяких частинах краї панелі відійшли від стіни. Я натиснув на краю, трохи тримав їх, вони застрягли і спокійно продовжував свої домашні справи. Але не тут: вранці я чекав тієї ж картини: краї панелі відійшли від стіни.

Проблема була вирішена рідкими цвяхами. Тепер панель не лущиться і утримується на стіні.


Запах: запаху з панелей немає.

На дотик панелі м'які.

Догляд за панеллю: виробник рекомендує протирати панель вологою губкою.

Підсумок: 3D самоклеюча панель - відмінний вихід для тих, хто хоче оновити інтер'єр або замаскувати недоліки на стіні. Але одного клейового шару тут не обійтися, варто використовувати або клей, або, як і я, рідкі цвяхи.

В цілому, я задоволений тим, що отримав. Тепер стіна виглядає пристойно.
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення