Каталог товарів

❱❱ Rolax 305 Емаль молоткова Чорна 1.9кг (2л) Ролакс

Артикул: 31527
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
623,00 585,62 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Призначення: Для декоративно-захисного фарбування виробів і конструкцій з чорних металів (залізо, сталь, чавун тощо), а також дерев'яних та мінеральних поверхонь, всередині і зовні приміщення. Може наноситися на міцну іржу і на поверхні, раніше покриті алкідними, алкідно-уретановими, поліуретановими, нітроцелюлозними та іншими матеріалами на основі органічних розчинників. Рекомендується для декорування елементів художньої ковки, металевих дверей, воріт, грат, огорож, сходів, сейфів тощо.

Властивості: Одночасно виконує функції перетворювача іржі, ґрунтовки та фінішного декоративного покриття, що дозволяє скоротити вартість і час проведення робіт. Характеризується високою покривною здатністю і відмінною адгезією, приховує нерівності та дефекти поверхні, швидко висихає. Утворює міцну перламутрово-глянцеву захисну плівку з «молотковим ефектом», стійку до агресивного впливу навколишнього середовища та надійно захищаючу метал від корозії протягом тривалого часу.

Час висихання при температурі 20°C і вологості 60%: На відлип – 60 хвилин, експлуатувати можна через 24 години

Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Для декоративно-захисного фарбування металевих, дерев'яних і деревоподібних основ, штукатурок, цегли та каменю, цементних, бетонних та гіпсових поверхонь, всередині і зовні приміщення.

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

 Для декоративно - захисного фарбування виробів і конструкцій з чорних металів (залізо, сталь, чавун і т.д. ), а також дерев'яних і мінеральних поверхонь, всередині і зовні приміщення. Може наноситися на міцну іржу.

Немає на складі

Швидке замовлення