Каталог товарів

❱❱ BESSER Заклeпки 4.8х12мм (400-19)

Артикул: 33790
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ уп.
53,00 49,82 грн ⁄ уп.
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Алюмінієві витяжні заклепки використовуються для швидкого нероз'ємного з'єднання різних деталей. 
Призначені для скріплення матеріалів у тих випадках, коли неможливо зробити зварювальні роботи чи матеріал деформується під впливом високих температур.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Заклепки різьбові (нітогайка) М3 - це міцні і надійні кріпильні елементи з різьбою розміру М3, які використовуються для з'єднання деталей між собою. Вони дозволяють створити міцне і стійке з'єднання без необхідності використовувати гайки. Упаковка містить 20 штук.

Немає на складі

Швидке замовлення

Заклeпки BESSER 4,0х14 мм 50 штук (400-11) - набір металевих кріпильних елементів з діаметром 4,0 мм і довжиною 14 мм. Упаковка містить 50 штук заклепок. Вони стійкі до корозії і застосовуються для з'єднання деталей у різних галузях, забезпечуючи надійність конструкцій. Використовуються з інструментом для заклепок.

Немає на складі

Швидке замовлення

Заклепки BESSER 6,4х12 мм 50 штук (400-28) - набір металевих кріпильних елементів з діаметром 6,4 мм і довжиною 12 мм. Упаковка містить 50 штук заклепок. Вони стійкі до корозії і застосовуються для з'єднання деталей у різних галузях, забезпечуючи надійність конструкцій. Використовуються з інструментом для заклепок.