Каталог товарів

❱❱ LIMEX Тачка (Будівельна) 160кг 85л LIMEX

Артикул: 10409
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
1 700,00 1 598,00 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Тачка завжди була незамінним агрегатом в господарстві. Без неї не впораєшся ні на городі, ні біля домашніх тварин. LIMEX STD85 відмінно підходить на цю роль. Цей агрегат дозволить переміщувати вантажі вагою до 100 кілограм навіть по важкопрохідних ділянках завдяки надувному колесові. Чаша виконана з оцинкованої сталі, тому стійка до корозії. Краї загнуті, що запобігає пошкодження рук. Каркас кріпиться до корита за допомогою звичайних болтів, така конструкція полегшує процес здору / розбору для зберігання в зимовий час.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Обсяг кузова: 85 л
  • Покриття кузова: оцинкований
  • Вантажопідйомність: 160 кг
  • Діаметр диска: 230 мм
  • Діаметр колеса: 370 мм
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Поліуретанове пневматичне колесо розміром 3,5*8,0 з віссю 12 мм - ідеальний вибір для вантажних та садових тачок, забезпечуючи стійкість до проколів і довговічність без потреби в обслуговуванні.

Немає на складі

Швидке замовлення

Поліуретанове жовте колесо "Patriot" 4.00-8 із віссю d-12 призначене для будівельних і господарських тачок, відрізняється довговічністю, стійкістю до проколів та має відмінну амортизацію, що дозволяє працювати в складних умовах та зменшує ризик розтрусування вмісту тачки.