Каталог товарів

❱❱ СТАЛЬ Степлер будівельн. 4-14мм + 400 скоб (62002)

Артикул: 35557
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
360,00 338,40 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Степлер будівельний "Сталь" - це надійний та ефективний інструмент, який забезпечить вам якісне і швидке кріплення під час виконання будівельних та оздоблювальних робіт. Завдяки своїй функціональності він стане невід'ємною частиною вашого інструментарію.

Цей степлер призначений для кріплення різних матеріалів до поверхні, таких як дерево, пластик, ДВП та гіпсокартон. Його можна використовувати для закріплення оббивки меблів, зміцнення плакатів, кріплення дротяної сітки та будівництва парників. 

Завдяки вбудованому механізму і зручному дизайну він легко керується однією рукою, що робить роботу ще більш зручною і ефективною. Крім того, степлер поставляється з комплектом скоб, що дозволяє вам зразу ж розпочати виконання робіт без додаткових витрат часу на покупку скоб або інших аксесуарів. 

Нехай степлер "Сталь" стане вашим надійним помічником у будь-яких будівельних чи ремонтних роботах, забезпечуючи високу якість і ефективність виконання завдань.

Характеристики
  • Ромір скоби:
    4-14мм
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Будівельний степлер Berg 24-026 є професійним інструментом, який може використовуватися як в промислових, так і побутових цілях. Корпус виготовлений з металу та має антикорозійне захисне хромове покриття. Використовується з прямими скобами 11,3 мм х 4-14 мм. Оснащений механізмом для простої зарядки скоб.

Немає на складі

Швидке замовлення