Каталог товарів

❱❱ Ceresit СS25 силіконовий шов 280мл світло-сірий

Артикул: 31535
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
360,00 338,40 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Ceresit CS 25 сірого кольору – високоефективний санітарний герметик, який призначений для обробки швів облицювальної плитки в санвузлах, ванних кімнатах, кухнях. Завдяки своїй водостійкості та еластичності Ceresit CS 25 застосовується для герметизації деформаційних і температурних швів, що проходять через приміщення з підвищеною вологістю.

Складові компоненти, які запобігають виникненню грибка або цвілі, дозволяють утримувати шви ідеально чистими та блискучими. Герметик володіє відмінною адгезійною властивістю, тож легко впорається з такими поверхнями, як скло, фарфор, склокераміка, фаянс, емаль. Варто також зауважити, що даний герметик не застосовується для заповнення щілин у мармурі, штукатурці, бетоні. Також його не можна використовувати для склеювання дзеркал, акваріумів та металів, які схильні до процесів корозії (цинк, олово, мідь, залізо).

Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Силікон Sopro Тоффі №57 об'ємом 310 мл - надійний герметик з тонким відтінком кольору та високою якістю герметизації.

Немає на складі

Швидке замовлення

SELSIL Universal - силікон універсальний об'ємом 280 мл у чорному кольорі, ідеально підходить для широкого спектру будівельних та сантехнічних застосувань.