Каталог товарів

❱❱ TECHNICS Совок посадковий з покриттям, пластикова ручка, 320мм (71-056)

Артикул: 28166
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Совок посадковий довжиною 320 мм шириною 89 мм з металевим держаком та пластиковою ручкою. Використовується при садово-городніх роботах, роботах на клумбах. Цільове призначення - посадка різних негабаритних рослин і квітів, дозування і розкидання добрив. Ідеальна для роботи в саду, з балконними квітковими ящиками, оскільки підходить для будь-яких видів робіт в садівництві, посадки та пересадки рослин, розпушування і підйому грунту. Призначений для роботи на невеликих ділянках. На кінці ручки отвір для кріплення ремінця або підвішування інструменту.

Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Дворучний секатор довжиною 780 мм призначений для професійного зрізання товстих живих гілок при проріджуванні дерев, кущів. Верхнє ріжуче лезо з вуглецевої сталі S50C з PTFE покриттям (яке запобігає залипанню гілок, прилипанню соку від гілок, а також пилу і бруду, спрощує процес роботи і очищення інструменту після роботи). Косий зріз діаметром до 44 мм. Важільний механізм лез працює як храповий механізм для посилення різу. Металеві пофарбовані рукояті з гумовими накладками для комфортної роботи. Чудова якість зрізу і тривалий термін служби базується на багаторічному досвіді виробництва і високій якості матеріалів.

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Скоби степлера для підв'язки рослин (арт. 428814) - ідеальний інструмент для забезпечення підтримки та захисту рослин під час їх росту. Забезпечують надійне кріплення безпосередньо до опори.