Каталог товарів

❱❱ POLAX Скотч двухсторонній на п/п основі 50ммх25м (101-003)

Артикул: 30048
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Скотч двосторонній SOLAR electric акриловий прозорий 12мм*2м  - надійний клеючий матеріал для з'єднання різних поверхонь. Завдяки прозорості і високій міцності з'єднання, він ідеально підходить для ремонтів, автомобільних проектів та багатьох інших завдань.

Немає на складі

Швидке замовлення

Скотч двосторонній Favorit на піні 19мм*5м посилений (10-465-1) - це міцний клейкий матеріал з дрібнопористою спіненою основою та підсиленим піноподібним матеріалом на обох сторонах. Він забезпечує надійну фіксацію на різних поверхнях, включаючи нерівні. 

Немає на складі

Швидке замовлення

Скотч двосторонній тонкий 45мм*10м - це клейка стрічка з обох сторін, призначена для надійного з'єднання різних матеріалів. Його тонка основа і надійний клейовий шар дозволяють створити незамітне і міцне кріплення для різних завдань вдома або в роботі.

Немає на складі

Швидке замовлення

Скотч двосторонній Gewasser - це термостійкий матеріал на спіненій основі шириною 9 мм і довжиною 2 м. Він має міцне зчеплення з різними матеріалами та легко використовується.