Каталог товарів

❱❱ Шланг поливальний 3/4" МЕТЕОР зелений 30м

Артикул: 23281
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
800,00 752,00 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Шланг поливальний МЕТЕОР має діаметр 19 мм (3/4) та довжину 30 метрів. Його виготовляють з якісного ПВХ, який характеризується стійкійстю до дії води, органічних та неорганічних добрив, ультрафіолетового світла. Міцний зовнішній шар вберігає шланг від механічних пошкоджень та стирання. Середній (проміжний) шар є армуючим волокном із синтетичної нитки, яка робить стінки міцними і стійкими до пошкодження при тиску води до 4 атмосфер. Внутрішній шар гладкий і не перешкоджає проходженню води всередині шланга, не містить  шкідливих домішок свинцю, барію та кадмію.

Шланги Метеор є універсальними у використанні. Їх ефектинво застосовують для широкого спектру робіт з поливу присадибних ділянок, городів, парників. Добре підходять для подавання технічної води на будівельних майданчиках, для миття автомобілів, садового інструменту, парканів та садових доріжок.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Патріот Шланг для поливу 3/4" 20м (Жовтий) - надійний і зручний інструмент для забезпечення ефективного поливу вашого саду чи городу на невеликих площах.