Каталог товарів

❱❱ Мастер рідке скло 1,4кг *УЦІНКА*

Артикул: 41445
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
0,00 0,00 грн ⁄

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис
Мастер рідке скло 1,4кг *УЦІНКА*
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Для створення гідроізоляційного покриття зовні та всередині приміщень (ванні, душові, підвали, дахи, декоративні водойми тощо) на оштукатурених, цементно-піщаних, цегляних, бетонних, азбестоцементних поверхнях. Для утворення попереднього гідроізоляційного шару у вологих приміщеннях при влаштуванні стяжок з підігрівом, з подальшим укладанням керамічної плитки.

Немає на складі

Швидке замовлення

На основі розчинника, мінеральних наповнювачів, бітуму та синтетичного каучуку утворюється готовий до застосування матеріал - мастика. Після висихання цей матеріал створює міцне покриття з великим діапазоном експлуатаційних температур, яке продовжує термін служби конструкцій.

Щодо застосування: мастику рекомендується наносити на оброблювану поверхню щітками, шпателем або розливом. Температурний діапазон використання від -20°C до +40°C. До застосування оброблювану поверхню треба підготувати за допомогою праймера. При низьких температурах, для полегшення нанесення, мастику рекомендується нагріти у теплому приміщенні не менше 12 годин або розбавити органічним розчинником до необхідної консистенції, не більше 8% від маси.

Немає на складі

Швидке замовлення

Функції:

  1. Захист від корозії і ущільнення зварювальних швів.
  2. Ущільнення даху та мансардних вікон.
  3. Герметизація точок з'єднання даху, димоходів, водостоків, пристроїв для овочевих садів, а також місць приєднання додаткових конструкцій.
  4. Швидке усунення протікань у системах водостоків, трубах і жолобах.
  5. Амортизація вібрацій.
  6. Герметизація систем вентиляції та кондиціонування.