Каталог товарів

❱❱ Yoshimoto Правило Трапеція 3,0м

Артикул: 38506
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
1 006,00 945,64 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Головною функцією правила є вирівнювання рідкого розчину при заливанні підлог або оштукатурюванні стін. Рівномірне поширення суміші під час вирівнювання підлоги або стіни досягається за рахунок спеціальної конструкції інструменту. Така конструкція обумовлена ​​рівністю поверхні робочого ребра. При проходженні правилом поверхні рідкого розчину відбувається зрізання його зайвої частини. У результаті виходить рівномірна поверхня, на яку можна укладати плитку, ламінат та інші види оздоблювальних матеріалів.

Властивості:

  • Матеріал алюміній завтовшки 1мм.
  • Має додаткове ребро жорсткості та оксидне покриття, яке запобігає швидкому стирання кромки інструменту.
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Yoshimoto Бокорізи з розмірами 180 мм - надійний інструмент для швидкого та точного вирізання дроту та дрібних деталей з металу чи інших матеріалів.

Немає на складі

Швидке замовлення

Yoshimoto Лезо сегментоване з діаметром 25 мм у комплекті з 10 штуками - незамінний інструмент для точного та ефективного різання різних матеріалів.

Немає на складі

Швидке замовлення

Yoshimoto Міксер для сухих сумішей з розмірами 120х600 мм і різьбленням М14 - ефективний інструмент для швидкого і рівномірного змішування будівельних матеріалів.