Каталог товарів

❱❱ Richmann Пістолет пневм. продув. + сопло 180мм 15 bar (C0871)

Артикул: 41194
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
285,00 267,90 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Richmann C0871 - це пневматичний пістолет з насадкою (соплом) довжиною 180 мм, призначений для використання в різних галузях промисловості, ремонту та технічного обслуговування.

Завдяки струменю стисненого повітря він ефективно очищає забруднені поверхні від пилу, піску, тріски тощо. Його легкий алюмінієвий корпус забезпечує довговічність при малій вазі, а максимальний робочий тиск 15 бар (220 PSI) дозволяє швидко і ефективно виконувати завдання.

Обладнаний різьбовою насадкою (соплом) довжиною 100 мм, що дозволяє легко дістатися до важкодоступних місць, цей пневматичний пістолет також має підвіс для зручного зберігання на гачку.

Виготовлений він ​​з використанням преміальних матеріалів, він відповідає всім європейським стандартам безпеки CE.

Довжина насадки: 180 мм

Тиск: 15 бар

Тиск: 220 PSI

Роз'єм: 1/4"

Стандарти: CE

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Пістолет дюбельний Richmann Moly PROFI (C0786) - професійний інструмент для надійного встановлення дюбелів у бетонні, кам'янисті та інші тверді поверхні. Забезпечує високу якість, зручний захват і регульований удар, що робить його ідеальним для будівельних проектів та монтажних робіт.

Немає на складі

Швидке замовлення

Пневматичний мийний пістолет MTX (573409) - професійний інструмент для миття різних поверхонь за допомогою повітряного тиску. Забезпечує регульований потік мийного розчину та зручну рукоятку для комфортного використання. Підходить для автосервісів, промислових підприємств та домашніх майстерень.