Каталог товарів

❱❱ Паяльник для труб 2000 Вт РИТМ

Артикул: 23559
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Паяльник потужністю 65 Вт - надійний і швидкий інструмент для паяльних робіт, який ідеально підходить для ремонту електроніки та провідників. З його допомогою можна швидко і зручно виконувати різноманітні паяльні операції без зайвих зусиль.

Немає на складі

Швидке замовлення

Паяльник контактний POLAX потужністю 80 Вт (модель 32-011) - надійний і ефективний інструмент для паяльних робіт. Завдяки своїй потужності і якості конструкції він ідеально підходить для широкого спектру застосувань у сфері електроніки та ремонту.

Немає на складі

Швидке замовлення

Паяльник з дерев'яною ручкою і потужністю 80 Вт. Має універсальне мідне жало з розміром 6*75 мм, температурний діапазон від 380 до 460°C. Надійний, довговічний і сертифікований. Номінальна напруга — 220 В.

Немає на складі

Швидке замовлення

Паяльник потужністю 40 Вт з жалом, яке розігрівається до 440°C за 8-13 хвилин. Має алюмінієве покриття жала для довговічності та нержавіючий тубус для захисту від корозії. Двокомпонентна ручка забезпечує зручний та надійний хват.