Каталог товарів

❱❱ Ореол-1 Ореол - 1 Єврорубероїд Бітумакс ЕПП 2,5 (15м2)

Артикул: 40416
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
0,00 0,00 грн ⁄

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Євроруберойд Ореол-1 Бітумакс ЕПП 2.5 (15м2) - це сучасний матеріал для покрівель та гідроізоляції загального призначення класу Стандарт. Цей покрівельний матеріал призначений для влаштування верхнього шару різноманітних м'яких покрівель.

Розшифровка маркування: Е - основа з поліестеру, П - полімерна легко розплавляється плівка знизу і зверху.

Бітумакс ЕПП 2,5 без посипання застосовується як підкладковий шар в гідроізоляції покрівель (реконструкція та нові монтажі), для гідроізоляції різноманітних об'єктів, таких як басейни, фундаменти, санвузли, підвали, гаражі, козирки будинків, тунелі й мости. Завдяки основі з поліестеру, цей матеріал ідеально підходить для поверхонь, які піддаються значним деформаціям та динамічним навантаженням на розтягнення (розрив). Євроруберойд Ореол-1 Бітумакс ЕПП 2,5 укладають після повного висихання праймера методом наплавлення за допомогою газового або рідкопаливного пальника. Це вимагає поступового розігрівання нижнього шару (полімерна плівка, яка легко розплавляється) та одночасного підігріву підстави, після чого рулон розгортають і надійно притискають до основи. Полотно укладають внаслідок: бічні шви - 8 см, торцеві - від 10 до 15 см. Після основного укладання рекомендується прогріти шви знову, переконавшись у їхній герметичності.

 
Характеристики
  • Покриття:
    полімерна легкорозплавлювана плівка
  • Основа:
    Поліестер
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Еврорубероїд Полібуд ЭПП 2.0 від ТЕХНОНИКОЛЬ - це рулонний рубероїд, використовуваний для гідроізоляції будівельних конструкцій, таких як цоколі, підвали, фундаменти, та для формування нижніх шарів крівельного покриття. Він створений на основі стекловолокна, витримує нагрів до +85 градусів, має вагу 2 кг на квадратний метр.

Цей еврорубероїд монтується за допомогою наплавлення (пропановою горілкою), що спрощує процес укладання та зменшує товщину гідроізоляційного шару порівняно з традиційним рубероїдом.