Каталог товарів

❱❱ Ножівка садова 280мм (пласт. рукоятка)

Артикул: 41724
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
125,00 117,50 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Ножівка садова з лезом 280 мм - це інструмент, який є незамінним помічником для догляду за садом. Вона призначена для обрізки гілок, формування крони дерев та кущів. Пластикова рукоятка забезпечує зручний та надійний хват, що дозволяє виконувати роботу з максимальним комфортом. Лезо ножівки виготовлене з високоякісної сталі, що гарантує чистий та рівний різ без зусиль.

Характеристики
  • Загальна довжина, мм:
    280
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Дворучний секатор довжиною 780 мм призначений для професійного зрізання товстих живих гілок при проріджуванні дерев, кущів. Верхнє ріжуче лезо з вуглецевої сталі S50C з PTFE покриттям (яке запобігає залипанню гілок, прилипанню соку від гілок, а також пилу і бруду, спрощує процес роботи і очищення інструменту після роботи). Косий зріз діаметром до 44 мм. Важільний механізм лез працює як храповий механізм для посилення різу. Металеві пофарбовані рукояті з гумовими накладками для комфортної роботи. Чудова якість зрізу і тривалий термін служби базується на багаторічному досвіді виробництва і високій якості матеріалів.

Немає на складі

Швидке замовлення

Складна пила FLORA 180 мм (5023354) - для обрізки гілок і пагонів у саду.