Каталог товарів

❱❱ Yoshimoto Молоток каменяра з киркою, дерев. ручка, 600г

Артикул: 38502
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
334,00 313,96 грн ⁄

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Молоток камінщика з киркою Yoshimoto, 600 гр - виготовлений з 45 сталі твердістю 48 HRC. Використовується для розколювання цегли та каменю, для досягнення потрібних розмірів при кадці. Виготовлений з суцільного металу, що робить його надзвичайно міцним.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Yoshimoto Бокорізи з розмірами 180 мм - надійний інструмент для швидкого та точного вирізання дроту та дрібних деталей з металу чи інших матеріалів.

Немає на складі

Швидке замовлення

Yoshimoto Правило Трапеція довжиною 2 метра - зручний і надійний інструмент для вимірювання та маркування на будівельних об'єктах та вдома.

Немає на складі

Швидке замовлення

Yoshimoto рулетка Magnet PRO довжиною 5 метрів і шириною 25 мм з фіксатором, нейлоновим покриттям і магнітом - інноваційний інструмент для точного вимірювання зручною в роботі.

Немає на складі

Швидке замовлення

Yoshimoto Шпатель фасадний нержавіючий з розмірами 350х60 мм - надійний інструмент для швидкого та точного нанесення будівельних матеріалів на фасади та інші великі поверхні.