Каталог товарів

❱❱ TECHNICS Маска-респіратор з клапаном FFP1 3шт (арт. 16-416)

Артикул: 31452
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ уп.
269,00 252,86 грн ⁄ уп.
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Маска-респіратор TECHNICS з клапаном FFP1 (16-416) - це багатошарова напівмаска з клапаном, яка забезпечує ефективний захист органів дихання від крупного нетоксичного мінерального і органічного пилу.

Вона має клас захисту FFP1 (до 4 ПДК) і ступінь очищення до 80%. Маска кріпиться на голові за допомогою головних ушков і носового затискача, а клапан дозволяє здійснювати вільний вдих та видих.

В упаковці 3 штуки масок-респіраторів.

Особливості:

  • Клас захисту FFP1 - захищає органи дихання від крупного нетоксичного мінерального і органічного пилу до 4 ПДК (гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин).
  • Ступінь очищення до 80% - забезпечує ефективну фільтрацію шкідливих частинок з повітря.
  • Клапан регулювання - дозволяє вільний вдих і видих, зменшуючи затримку вдиху та забезпечуючи комфорт при використанні.
  • Комфортне кріплення - маска кріпиться на голові за допомогою головних ушков і носового затискача, забезпечуючи надійне і зручне прилягання.
  • Захист від слаботоксичних речовин - також ефективно захищає від деяких типів парів, наприклад, розчинників на водній або масляній основі.

Ступінь очищення: до 80%

Клас захисту: FFP1

Гранично допустима концентрація забруднюючих речовин: до 4 ПДК

Призначення: для захисту органів дихання від крупного нетоксичного мінерального і органічного пилу в сільському господарстві, харчовій, деревообробній, будівельній промисловості, при роботах на каменоломнях та вапнякових бар'єрах, з слаботоксичними речовинами, та аерозолями на водній або масляній основі.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Респіратор з угольним фільтром з двома фільтрами - надійний захисний інструмент для фільтрації шкідливих речовин у повітрі.

Немає на складі

Швидке замовлення

Маска-респіратор Richmann з клапаном FFP2 (С0014) - це фільтруюча напівмаска, призначена для захисту дихальних шляхів від пилу, диму, аерозолів та інших твердих частинок. Забезпечує надійний захист від різних шкідливих речовин у повітрі. Маска має вбудований клапан, що полегшує дихання та знижує запотівання.