Каталог товарів

❱❱ TECHNICS Маска для зварювання з відкидним світофільтр. (16-451)

Артикул: 32977
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
299,00 281,06 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Традиційна маска зварника виготовлена ​​з жаростійкого композитного матеріалу, оснащена відкидним світлофільтром розміром 52 х 102 мм, товщиною 2 мм, ступінь затемнення С-4.

Тип зварювання MIG-MAG/MMA. Спеціальна форма маски дозволяє ефективно захистити обличчя і шию зварника від бризок гарячого металу. Маска з відкидним світлофільтром має захисне скло, що оберігає очі при підйомі світлофільтру. Така модель дозволяє оглянути результат зварювання, не знімаючи маску.

Маска зварника використовується майстрами для захисту очей і обличчя від негативного випромінювання зварювальної дуги і від множинних бризок розплавленого металу.

 

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Прозоре скло розміром 52/102 мм призначене для заміни в зварювальних масках. Виготовлене з високоякісного матеріалу, воно надійно захищає очі від ультрафіолетових і інфрачервоних променів, що випромінюються під час зварювання. Скло володіє високою стійкістю до термічних навантажень і іскр.

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Зварювальна маска Revolt хамелеон (WH-8000) - це захисний засіб для зварника з автоматичним світлофільтром та широким регулюванням ступеня затемнення від 9 до 13 DIN. Вона забезпечує захист від ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювання, має ударостійкий корпус з поліаміду та легке регульоване наголов'я.