Каталог товарів

❱❱ Zegor LЕB3-А123 ванна короткий гусак

Артикул: 25122
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
2 014,00 1 893,16 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Цей одноручний змішувач для ванни - ідеальне поєднання елегантності та практичності. Корпус виготовлений за допомогою передової технології "лиття під тиском", що забезпечує високий термін експлуатації. Для максимальної зручності і довговічності використовується безшумний керамічний картридж діаметром 35 мм з підвищеним ресурсом, а також аератор, що забезпечує м'який потік води і зменшує її витрату.

Цей змішувач постачається з двоструннім душовим шлангом, що додає зручності та функціональності. Він чудово вписується у ванні кімнати у стилі hi-tech, додаючи сучасний та стильний акцент. Завдяки відмінним характеристикам і елегантному дизайну, цей змішувач є чудовим вибором для створення функціональної та привабливої ванни.

Характеристики
  • Матеріал:
  • Застосування:
    для ванної
  • Тип:
    Одноважільний
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Змішувач для кухні з одноручним важелем. Корпус виготовлений із силуміну з низьким вмістом свинцю, що запобігає алергії. Використовується безшумний керамічний картридж Ф40 і аератор, що економлять воду. ZEGOR - унікальний європейський дизайн з високоякісними технологіями. Ексклюзивний колір: сатин.