Каталог товарів

❱❱ HOROZ Лампа R63 LED 10W E27 4200K

Артикул: 18613
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
91,00 85,54 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Світлодіодна лампа REFLED-10 E27 4200K від Horoz Electric вироблена з використанням світлодіодів SMD LED, які забезпечують максимально можливу яскравість світла. Використовується для освітлення приміщень, які потребують високий рівень яскравості. Така лампа може заощадити вам гроші не тільки тому, що вона приблизно на 80% більше енергоефективна, ніж інші види ламп, вона також виробляє набагато менше тепла, ніж люмінесцентні, галогенові і лампи розжарювання.

Лампа має потужність 10W, у порівнянні з лампами розжарювання це приблизно 100W. Колір освітленості – 4200К (нейтральний білий ), а цоколь – стандартний Е27.

LED лампа довговічна та екологічно чиста. Термін експлуатації такої лампи – 25000 годин безперервної роботи.

Лампа не містить шкідливих речовин, що робить її більш чистою альтернативою люмінесцентної.

Світлодіоди є одними з найбільш перспективних технологій сьогодні. Таке освітлення має чудовий індекс передачі кольору, тому ви можете більш точно бачити колір освітлених предметів.

Світлодіоди можуть відтворювати такі ж умови освітлення, що і в люмінесцентних лампах, при цьому вони прослужать довше і споживають менше енергії.

Характеристики
  • Цоколь:
  • Потужність:
  • Світловий потік:
    720Lm
  • Колірна температура:
    4200K
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Лампа з матовою колбою свічка підходить для інтер’єрних світильників, люстр, бра, торшерів, настільних ламп та інших типів побутових світильників з патроном для цоколя Е27. Дуже гарно лампа в формі свічки поєднується зі світильниками класичного стилю, а також з люстрами-свічками. ULTRA є ідеальним рішенням для кришталевих люстр.

 

Немає на складі

Швидке замовлення

Світлодіодна лампа EXPERT-10 – LED лампа А60, яка служить заміною стандартних ламп розжарювання, проте споживає значно менше електроенергії і істотно довше живе. Лампа EXPERT стандартної форми груша для цоколя Е27. Потужність лампи – 10 Вт. Особливістю цієї лапми є наявність спеціального пристрою – димера, який встановлюють на стіну. Він служить в якості вимикача та регулює яскравість освітлення.

Немає на складі

Швидке замовлення

Світлодіодна лампа серії IMPROVED – це лінійна лампа стандарту 60см із цоколем Т8 (G13). Виробник компанія Horoz Electric (Туреччина). Призначена для встановлення в растрові світильники для стель (ЛСО) та ЛВО. Мінімальний термін експлуатації даного типу ламп становить 25.000 годин. Коефіцієнт пульсації драйвера не перевищує 5%, зберігаючи безпечний рівень освітлення та якісну довгострокову роботу освітлення.