Каталог товарів

❱❱ VIOLUX Лампа LED Quantum C37 6W E14 4000K (814290)

Артикул: 35529
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
58,00 54,52 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Лампи ТМ VIOLUX серії QUANTUM зробили для того, щоб ваші побутові світильники працювали якомога довше. Нелінійний IC драйвер забезпечує стабільну та довговічну роботу світлодіодів у широкому діапазоні напруги (від 175В до 265В). І саме це є запорукою, що під час світіння не буде мерехтінь та пульсацій. Конструкція ламп унеможливлює перегрів, адже елементи драйвера розташовані окремо від світлодіодної плати. Збільшений розмір корпусу покращує охолодження елементів лампи та збільшує термін служби. Високотемпературний електролітичний конденсатор із діапазоном до 130С збільшує ресурс ламп. Завдяки розширеним температурним діапазоном 130С, конструкція драйвера VIOLUX QUANTUM дозволяє, щоб лампа працювала коректно разом із вимикачами з підсвічуванням. Світлодіоди Sanan з терміном роботи до 30 000 годин забезпечують стабільний світловий потік та високу світловіддачу.

Характеристики
  • Цоколь:
  • Потужність:
  • Світловий потік:
    540Lm
  • Колірна температура:
    4000K
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Лампи ТМ VIOLUX серії QUANTUM зробили для того, щоб ваші побутові світильники працювали якомога довше. Нелінійний IC драйвер забезпечує стабільну та довговічну роботу світлодіодів у широкому діапазоні напруги (від 175В до 265В). І саме це є запорукою, що під час світіння не буде мерехтінь та пульсацій. Конструкція ламп унеможливлює перегрів, адже елементи драйвера розташовані окремо від світлодіодної плати.

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення