Каталог товарів

❱❱ Troya LAB4-A136 Змішувач для мийки

Артикул: 31816
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
1 017,00 955,98 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ

Кухонний змішувач з високим поворотним виливом LAB4-A136 – сучасне рішення для будь-якої кухні. Прилад максимально простий та комфортний в експлуатації. Має стриманий класичний дизайн, який відмінно доповнюватиме кухонну мийку. Висота приладу дозволяє мити та наповнювати високі ємності, а наконечник з аератором пом'якшує воду і робить її витрати значно меншими. Хромоване покриття має високу зносостійкість та не боїться обробки хімічними засобами. Керування керамічним картриджем 35 мм здійснюється поворотним важелем. Монтується на раковину кріпленням типу гайка....

Характеристики
  • Діаметр картриджа:
    35
  • Країна-виробник:
    Китай
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Кожен змішувач від Zegor представляє сучасний дизайн, єлегантний і функціональний. Ми прагнемо до постійних вдосконалень. У своїй останній колекції ми використали цинк для створення змішувачів за допомогою лиття під тиском, раніше вважаного неможливим.

Незалежно від класу продукції, ми використовуємо якісні матеріали та інноваційні технології, зберігаючи доступні ціни. Наші змішувачі забезпечують високу якість для всіх користувачів.

Немає на складі

Швидке замовлення

Troya BGX3-A189 - одноважільний змішувач для ванни з гусаком завдовжки 15 см. Виготовлений за технологією лиття під тиском, з керамічним картриджем та аератором. Ідеально підходить для сучасних ванних кімнат.