Каталог товарів

❱❱ Коронка для скла та кераміки D-8мм

Артикул: 27656
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
20,00 18,80 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Коронка для скла та кераміки діаметром 8 мм - це ефективний інструмент, спеціально розроблений для свердління отворів у склі, кераміці та подібних матеріалах. Виготовлена з високоякісного матеріалу, ця коронка має гострий та міцний ріжучий край, який забезпечує швидке і чисте свердління без пошкодження матеріалу. Завдяки своєму компактному розміру і зручній конструкції, вона легко маневрується і підходить для свердління отворів різних розмірів і глибин. Ця коронка ідеально підходить для використання в домашніх умовах або на професійних будівельних об'єктах і забезпечить вам точні й якісні результати кожного разу.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Свердло трубчасте Granite (2-01-208) з алмазним напиленням призначене для точного свердління в склі, кераміці, дзеркалах та інших вразливих матеріалах. Алмазне напилення забезпечує високу ріжучу здатність та захист від відколів. У набір входить 2 свердла діаметром 8 мм.

Немає на складі

Швидке замовлення

Свердло трубчасте Granite діаметром 28 мм (2-01-228) з алмазним напиленням призначене для точного свердління в склі, кераміці, дзеркалах та інших вразливих матеріалах. Алмазне напилення забезпечує високу ріжучу здатність та захист від відколів. Ідеально підходить для професійного та домашнього використання.

Немає на складі

Швидке замовлення

Коронка для свердління скла та кераміки MAGtools з направляючим свердлом діаметром 68 мм - це алмазний інструмент, призначений для точного та безпошкодженого свердління цих матеріалів. Наявність направляючого свердла та алмазної поверхні дозволяє забезпечити цілісність отвору.