Каталог товарів

❱❱ Ceresit IN 52 /10л База С Інтер'єрна матова латексна фарба

Артикул: 42742
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
2 219,00 2 085,86 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Ceresit IN 52/10л – це інтер'єрна матова латексна фарба, призначена для фарбування будівельних конструкцій і елементів усередині приміщень. Вона чудово підходить для нанесення на мінеральні поверхні, такі як бетон, цегла, цементно-піщані та гіпсові штукатурки, а також на органічні основи, зокрема шпалери, склополотно, пінополістирольні плити, фанеру, деревостружкові та деревоволокнисті плити. Фарба забезпечує рівномірне покриття, яке легко переносить миття з використанням побутових мийних засобів. Завдяки своїй високій зносостійкості, Ceresit IN 52 дозволяє багаторазово ремонтувати та перефарбовувати поверхні без необхідності видалення попереднього шару.

Властивості:

  • високий ступінь білості;
  • чудова реологія;
  • паропроникна;
  • висока стійкість до миття і стирання;
  • стійка до блякнення;
  • без різкого запаху.

Вологе стирання (стираність): клас 2, відповідає класу «стійка до стирання» за DIN EN 13 300

Ступінь контрастності (покриваність): покривна здатність класу 1 з продуктивністю 9 м2/л або приблизно 130 мл/м2

Максимальна величина зерна: <50 мм

Щільність: приблизно 1.45 г/cm³

Колір: білий

Розчинник: вода

Час висихання: 4 години

Характеристики
  • Об’єм, л:
    10
  • Тип фарби:
    Латексна
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Ceresit IN 50 / 10л База A - інтер'єрна акрилова матова фарба, призначена для фарбування мінеральних і органічних поверхонь усередині будівель. Підходить для багаторазового ремонтного перефарбовування, дозволена для використання в медичних і дитячих закладах.

Немає на складі

Швидке замовлення

Ceresit IN 50 / 3л База A - інтер'єрна акрилова матова фарба, призначена для фарбування мінеральних і органічних поверхонь усередині будівель. Підходить для багаторазового ремонтного перефарбовування, дозволена для використання в медичних і дитячих закладах.

Немає на складі

Швидке замовлення

Ceresit IN 56/10л – це інтер'єрна латексна шовковисто-матова фарба, призначена для вологих приміщень, таких як кухні та ванні кімнати. Вона паропроникна, стійка до вологого стирання, вигорання, містить антигрибкову добавку і не має різкого запаху.

Немає на складі

Швидке замовлення

Фарба Ceresit IN 57 / 10л База A акрилова структурна для внутрішніх робіт, створює декоративні текстури на стінах і стелях. Підходить для мінеральних та органічних основ, забезпечує високу адгезію та довговічність.

Немає на складі

Швидке замовлення

Фасадна фарба Ceresit CT 46 підходить для мінеральних поверхонь, таких як бетон і цегла, а також для раніше пофарбованих поверхонь. Вона забезпечує високий захист від атмосферних впливів, підходить для фасадів з систем теплоізоляції та реконструкції історичних пам'яток.