Каталог товарів

❱❱ Rolax Грунт-емаль по іржі 3в1 СІРА 2,0 л

Артикул: 28060
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
500,00 470,00 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Склад: Алкідно-уретанова смола, інгібітор корозії, пігменти, розчинник, спеціальні допоміжні добавки.

Призначення: Для декоративно-захисного фарбування виробів і конструкцій з чорних металів (залізо, сталь, чавун тощо) із залишками іржі та окалини, що міцно тримаються, а також дерев'яних та мінеральних поверхонь, всередині і зовні приміщення. Може наноситися на поверхні раніше покриті алкідними, алкідно-уретановими, поліуретановими, нітроцелюлозними та іншими матеріалами на основі органічних розчинників. Рекомендується для фарбування металевих дверей, воріт, гаражів, огорож, решіток, кованих виробів, радіаторів опалення, промислового обладнання, сільськогосподарської техніки, залізничного транспорту, трубопроводів, цистерн тощо.

Властивості: Одночасно виконує функції перетворювача іржі, ґрунтовки та фінішного декоративного покриття, що дозволяє скоротити вартість і час проведення робіт. Пасивує поверхню металу, не допускаючи розвиток підплівкової корозії. Характеризується високою покривною здатністю і відмінною адгезією (зчеплення) до поверхні, що фарбується. Утворює міцну зносостійку захисну плівку, стійку до складних погодних умов та надійно захищаючу метал від корозії протягом тривалого часу.

Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення