Каталог товарів

❱❱ Корабельна Гідроізоляційна мастика акрилова 1,2кг

Артикул: 37285
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
265,00 249,10 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Однокомпонентна гідроізоляційна мастика на акриловій основі для створення суцільної безшовної обмазувальної гідроізоляції стін і підлоги, які експлуатуються у вологих умовах (ванні кімнати, душові, санвузли та інші приміщення громадського і промислового призначення) з подальшим облицюванням поверхні всередині будівель.

Може використовуватися в системах підлог з підігрівом.

  • водонепроникна
  • ультраеластична
  • швидко сохне
  • не містить розчинників
Не застосовувати матеріал як фінішне покриття, не наносити на старі керамічні та лакофарбові покриття, не використовувати для басейнів.

 

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

На основі розчинника, мінеральних наповнювачів, бітуму та синтетичного каучуку утворюється готовий до застосування матеріал - мастика. Після висихання цей матеріал створює міцне покриття з великим діапазоном експлуатаційних температур, яке продовжує термін служби конструкцій.

Щодо застосування: мастику рекомендується наносити на оброблювану поверхню щітками, шпателем або розливом. Температурний діапазон використання від -20°C до +40°C. До застосування оброблювану поверхню треба підготувати за допомогою праймера. При низьких температурах, для полегшення нанесення, мастику рекомендується нагріти у теплому приміщенні не менше 12 годин або розбавити органічним розчинником до необхідної консистенції, не більше 8% від маси.