Каталог товарів

❱❱ Troya GAP1-B090 (inox) Змішувач для умивальника

Артикул: 37549
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ

Сильний змішувач від TROYA ефективно працює як додаткова робоча конструкція для умивальника, через яку акуратно та зручно подається потік води. Змішувач має витягнуту основу та циліндричну форму. До нього примикає неповоротний, загнутий вилив з якісним аератором, що добре розпорошує водяний потік різної потужності та температури. Для контролю подачі води виробник передбачив ручку з тонким носиком, яка плавно рухається. Усі складові формують цільний якісний корпус, який служить упродовж багатьох років і при цьому добре зберігається. 

Характеристики
  • Діаметр картриджа:
    35
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Troya FOB7-A134 - елегантний та функціональний змішувач для ванни з довгим гусаком, який забезпечує зручну та ефективну подачу води для максимального комфорту під час купання.

Немає на складі

Швидке замовлення

Troya BGX1-A189 - змішувач для умивальника з компактною формою, зручним важелем та надійним закріпленням гайкою. Він працює з картриджем діаметром 40 мм і забезпечує надійність та довговічність завдяки високоякісним матеріалам.