Каталог товарів

❱❱ SIGMA Диск відрізн. по металу і нерж. 125/1,2

Артикул: 32174
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
23,00 21,62 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Круг SIGMA (1940081) для різання металу і нержавіючої сталі призначений для обрізання виробів із цих матеріалів, а також для роботи з кузовною сталлю та схожими матеріалами за допомогою кутової шліфувальної машини.

Основні переваги включають:

  1. Відповідність найвищим європейським стандартам безпеки та якості.
  2. Висока здатність до різання та низька вартість одного різу, що створює відмінне співвідношення ціни, якості, стійкості, продуктивності та надійності.
  3. Рівномірний знос без вицвітання під час роботи при однаковій швидкості різання та оптимальній твердості.
  4. Мінімізація нагріву робочої зони, що призводить до підвищеної стійкості до зносу.
  5. Гладкий різ - матеріал ріжеться рівномірно, і поверхня круга залишається гострою.
  6. Відсутність заусенців, підгорянь та вібрації завдяки ідеальному балансуванню круга та посадкового кільця, що допомагає отримати якісний різ.
Характеристики
  • Діаметр, мм:
    125
  • Товщина, мм:
    1.2
  • Посадковий діаметр, мм:
    22.2
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Абразивні диски для різання металу призначені для універсального використання з різними видами сталі та кольорових металів. Вони відрізняються за твердістю та зносостійкістю, зберігаючи свої ріжучі властивості протягом тривалого періоду. Окремий тип - для різання нержавіючої сталі. Технічні характеристики: Тип - абразивний диск; Застосування - для металу та нержавіючої сталі.

Немає на складі

Швидке замовлення

Диск відрізний з розміром 125/1,6 - універсальний інструмент для різання різних матеріалів з високою точністю і ефективністю. Завдяки своїм компактним розмірам і стандартній товщині, він ідеально підходить для різних видів робіт, як вдома, так і на будівництві.

Немає на складі

Швидке замовлення

Відрізні круги від BESSER UA - це важливі матеріали на металообробних підприємствах, які розділяються за розміром, типом отвору, товщиною та іншими параметрами. Зазвичай вони використовуються на кутових шліфувальних машинах (УШМ) або "болгарках". В цій статті розглянуті основні види відрізних дисків та поради з вибору.