Каталог товарів

❱❱ Ceresit CT 46 /10л База B Фасадна силікон-силікатна фарба

Артикул: 42749
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
0,00 0,00 грн ⁄

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис
Ceresit CT 46 /10л База B Фасадна силікон-силікатна фарба
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Ceresit IN 50 / 10л База A - інтер'єрна акрилова матова фарба, призначена для фарбування мінеральних і органічних поверхонь усередині будівель. Підходить для багаторазового ремонтного перефарбовування, дозволена для використання в медичних і дитячих закладах.

Немає на складі

Швидке замовлення

Ceresit IN 50 / 3л База A - інтер'єрна акрилова матова фарба, призначена для фарбування мінеральних і органічних поверхонь усередині будівель. Підходить для багаторазового ремонтного перефарбовування, дозволена для використання в медичних і дитячих закладах.

Немає на складі

Швидке замовлення

Ceresit IN 53/ 3л  – це інтер'єрна матова латексна фарба, яка підходить для поверхонь із високим експлуатаційним навантаженням. Вона стійка до вологого стирання, паропроникна, має високий ступінь білизни і не має різкого запаху.

Немає на складі

Швидке замовлення

Фасадна фарба Ceresit CT 46 підходить для мінеральних поверхонь, таких як бетон і цегла, а також для раніше пофарбованих поверхонь. Вона забезпечує високий захист від атмосферних впливів, підходить для фасадів з систем теплоізоляції та реконструкції історичних пам'яток.

Немає на складі

Швидке замовлення

Ceresit IN 53/ 10л  – це інтер'єрна матова латексна фарба, яка підходить для поверхонь із високим експлуатаційним навантаженням. Вона стійка до вологого стирання, паропроникна, має високий ступінь білизни і не має різкого запаху.