Каталог товарів

❱❱ SIGMA Чохол для гайкових ключів, 15шт (6011091)

Артикул: 40545
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
0,00 0,00 грн ⁄

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Чохол SIGMA для гайкових ключів - це практичний організатор для зберігання та транспортування гайкових ключів. В цьому чохлі може бути збережено до 15 гайкових ключів різних розмірів.

Особливості:

  • Чохол спроектований для розміщення 15 гайкових ключів, що дозволяє зручно організувати і зберігати комплект інструментів.
  • Чохол виготовлений з високоякісних матеріалів, які забезпечують захист інструментів від пилу, бруду та зовнішніх пошкоджень.
  • У чохлі можуть бути спеціальні кишені або ремені, що допомагають утримувати гайкові ключі на місці, запобігаючи змішуванню та випадковим пошкодженням.
  • Чохол зазвичай має ручку або петлю для зручного транспортування, що дозволяє легко переносити інструменти з місця на місце.
  • Чохол може підходити для різних типів гайкових ключів, що забезпечує універсальність використання.

Матеріал чохла: міцна тканина

Кількість секцій: 15

Розміри ключів: 6-22

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Розбризкувач будівельних сумішей Favorit з оцинкованим покриття- це пристрій, який призначений для розпилу різних будівельних матеріалів, таких як фарби, лаки, масла, просочувачі та інші рідини. Завдяки своїм характеристикам і зручності використання, розбризкувач будівельних сумішей Favorit є незамінним інструментом для проведення різних будівельних та ремонтних робіт.

Немає на складі

Швидке замовлення

Набір екстракторів Richmann Exclusive M3-M18 (C9190) складається з 5 штук екстракторів, які призначені для видалення зламаних або застряглих гвинтів, болтів або шпильок. Екстрактори виготовлені з високоякісної сталі, що забезпечує їхню міцність і тривалу експлуатацію.